Uthyrning av klubbstugan

Både medlemmar och icke medlemmar kan hyra den stora klubbstugan. Då de attraktivaste sommarveckorna går fort gäller det att hålla sig framme. Principen "först till kvarn" tillämpas vid uthyrning.

"Friggan" ingår inte vid hyra av klubbstugan. Se villkor nedan.

Vår och sommar brukar klubbstugan ofta vara uthyrd för fester, t.ex. konfirmation, studentfester, företagsfester och allt vad det kan vara.

Hyr man en vecka kan man flytta in lördag kl 16.00 och flytta ut nästkommande lördag kl 12.00. Vid utflyttning ska stugan vara städad efter särskilda bestämmelser.

Klubbstugan är modern och fullt utrustad. Det finns WC och dusch. Köket är nyrenoverat och innerhåller allt man kan önska: kyl, frys, mikro, diskmaskin, kaffekokare, vattenkokare, utegrill m.m. Det finns tallrikar, glas och bestick för ca 30 personer. Stugan har sex sängar samt en extrasäng (totalt 7 sängplatser).

Det är mycket lätt att lägga i egna båtar. På tomten kan man enkelt backa ned en båttrailer i vattnet via en betongplatta som går ned i vattnet. Klubbstugan har också en tillhörande bryggplats.

Priser och betalning

Tabellen nedan visar gällande hyresavgifter.

Hyresavgifter

HÖGSÄSONG v.25-36 samt Jul- o Nyårsveckorna

Medlemmar
Icke medlemmar
Dygn
Vecka
LÅGSÄSONG övriga tider
Dygn
Vecka

Veckouthyrning följer principen lördag klockan 16.00 till lördag 12.00

En bokningsavgift på 10 % (lägst 100 kr) kommer att debiteras vid bokningen och skall betalas in snarast. Denna bokningsavgift betalas inte tillbaka vid avbokning.

Hyran ska betalas i förskott senast 14 dagar före hyresdatum på BG 5373-9884.

För information om hur man bokar stugan samt för uppgifter om lediga tider, se bokning och/eller kontakta Maria (stugvärd): tel. 0708-489900 // e-post: mariafredin@hotmail.com

Information om friggeboden "Friggan"

År 1992 uppfördes en friggebod på tomten till klubbstugan, (se bilden till höger). Denna ska vara tillgänglig för alla medlemmar. Toalett och duschmöjligheter finns i boden.

Se villkoren för "Friggan" här