KALLELSE TILL HÖSTMÖTE/ARBETSMÖTE 2016

Medlemmar inbjuds till höstmöte lördagen 15/10-2016. Höstmötet börjar kl 10.00 och följs av arbetsmöte som fortsätter även söndagen 16/10-2016 vid behov. Kan man inte deltaga båda dagarna är man givetvis välkommen den tid man kan.

Bäste/Bästa klubbmedlem!

Efter en fin sommar/höst med mycket värme och sol är det nu dags att förbereda den gamla fiskestugan för vintern = höstmöte/arbetsmöte och samvaro.

En åtgärdslista för arbetsmötet kommer att finnas anslagen vid entredörren på baksidan av stugan (östra ingången)

i god tid före höstmötet.

Om Du inte har möjlighet att delta i arbetsmöten (våren eller hösten) kan du betala in 250 kr, till underhåll och förbättringar av husen på klubbens bankgiro 5373-9884 (märk inbetalningskortet med Arbetsmöte 2016). Enligt årsmötesbeslut: 2015-04-18.

Vi börjar 10.00 lördagen den 15 oktober 2016 och håller på så länge vi orkar – med fortsättning dagen efter vid behov.