KALLELSE TILL HÖSTMÖTE/ARBETSMÖTE

Medlemmar inbjuds till höstmöte lördagen 19/10-2013. Höstmötet är kl 11.00 och följs av arbetsmöte som fortsätter även söndagen 20/10-2013. Kan man inte deltaga båda dagarna är man givetvis välkommen den tid man kan.

Bäste/Bästa klubbmedlem!    <

Efter en riktigt bra svensk sommar är det nu dags att förbereda den kära gamla fiskestugan för vintern = höstmöte/arbetsmöte och samvaro.

I den bifogade åtgärdslistan finner ni de arbeten som skall utföras och vem som ansvarar för resp. punkt.

Om Du inte har möjlighet att delta i arbetsmötet kan du lämna ett bidrag till underhåll och förbättringar av husen på klubbens bankgiro 5373-9884 (märk inbetalningskortet med Arbetsmöte 2013). Det var flera medlemmar som gjorde så förra året – TACK!

Vi börjar 11.00 lördagen den 19 oktober 2013 och håller på så länge vi orkar –med fortsättning dagen efter.