KALLELSE TILL ÅRSMÖTE/ARBETSMÖTE 2017

Medlemmar inbjuds till årsmöte/arbetsmöte lördagen 29/4-2017. Årsmötet börjar kl 10.00 och följs av arbetsmöte som fortsätter även söndagen 30/4-2017 vid behov. Kan man inte deltaga båda dagarna är man givetvis välkommen den tid man kan.

Bäste/Bästa klubbmedlem!

Efter en mild vinter med mycket blåst är det nu dags att förbereda den gamla fiskestugan för vår/sommar = årsmöte/arbetsmöte och samvaro.

En åtgärdslista för arbetsmötet kommer att finnas anslagen vid entredörren på baksidan av stugan (östra ingången)

i god tid före årsmötet.

Om Du inte har möjlighet att delta i arbetsmöten (våren eller hösten) kan du betala in 250 kr, till underhåll och förbättringar av husen på klubbens bankgiro 5373-9884 (märk inbetalningskortet med Arbetsmöte 2017).

Enligt årsmötesbeslut: 2015-04-18.

Vi börjar 10.00 lördagen den 29 april 2017 och håller på så länge vi orkar – med fortsättning dagen efter vid behov.

Välkomna Styrelsen